Konfirmand-undervisning i Albæk-Lyngså kirkedistrikt

Konfirmand-undervisning i Albæk-Lyngså kirkedistrikt

20. august 2013 - kl. 13:59 - af

Undervisningen starter onsdag 4. september og finder sted i konfirmandstuen på præstegården i Albæk. Eleverne fra 7. a og 7. b på Stensnæsskolen i Voerså kører med skolebussen til Albæk præstegård fra morgenstunden.

Første gang eleverne møder op til undervisningen, skal dåbsattesten medbringes.

På Stensnæsskolen udleveres blanketter for tilmelding til konfirmandweekend i Tolne Skov, der finder sted i dagene fredag 13. til søndag 15. september, hvor konfirmanderne deltager i afslutningsgudstjeneste i Lyngså kirke søndag formiddag. På weekendlejren til Tolne er der forskellige aktiviteter alle dage, og det skal nok være nogle trætte elever, der glæder sig til at komme hjem og sove til middag om søndagen.

Udover konfirmandstuen i præstegården i Albæk og weekendlejren i Tolne Skov, foregår en del af undervisningen også i Albæk og Lyngså kirker.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Konfirmand-undervisning i Albæk-Lyngså kirkedistrikt ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER