Sidste dag med musik for fuld udblæsning i Sæby

Sidste dag med musik for fuld udblæsning i Sæby

18. august 2013 - kl. 21:24 - af

Lørdag kunne man rent musikmæssigt få endnu en af mange store oplevelser i Sæby. Både på Sæby Torv og i Lanternens Gård, var der sædvanen tro musik for byens mange besøgende og indfødte.

På Torvet var det i år Sæbygarden, der med masser af tilhører på lægterne, fik fornøjelsen af at slutte den musikalske del af sommeren af og i øvrigt i fantastisk vejr. Ligeledes var det sidste spilledag i Lanternens Gård for denne sæson, og som det plejer, var det en veloplagt Ejvind Burholt, der igen havde formået at samle et hold af musikkere, der alle leverede varen og gav en propfyldt gård en på opleveren og naturligvis til stående bifald spillede både 1, 2, ja mange ekstranumre, således denne sidste gang, endte med at blive en eftermiddags forestilling, men hvem klager, når det hele svinger?

Helt slut med underholdningen for i år er det dog ikke. Sæby Handelsstandsforening har endnu nogle skud i bøssen. På lørdag er det, når foreningerne i byen, med Skjold i spidsen, ruller ind på Sæby Torv, for at vise nogle af de mange ting der sker rundt om i foreningerne frem.

Ugen efter, om lørdagen, er det den udskudte fødselsdag for de to vartegn i byen, Bimse og Bamse, der skal afholdes. Det bliver med fællessang, is til børnene og meget mere, som der vil blive skrevet om lidt senere. Sluttelig skal der først i september være folkedans på Torvet, og det er så det sidste arrangement, næsten da. For lørdag i uge 41, kommer

Sæby og Omegns Jagtforening på Torvet med alt hvad jagt indebære, og her vil der også blive mulighed for at smage et stykke vildt, der tilberedes på Torvet i forbindelse med arrangementet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sidste dag med musik for fuld udblæsning i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER