Nu belønnes passagererne af DSB

Nu belønnes passagererne af DSB

14. august 2013 - kl. 15:12 - af

Efter påsejlingen af jernbanebroen over Limfjorden, som kostede passagererne mere end et år med togbusser, bliver passagererne nu belønnet. Hele september måned kan de nemlig køre gratis.

I Nordjylland betyder det, at alle kan køre gratis med toget mellem Hobro og Frederikshavn.

DSB har valgt september måned, fordi det er efter skolernes sommerferie, så der er flere, der vil få glæde af tilbuddet.

Dog skal kunderne med månedskort huske at ændre eller afbestille, så de ikke bliver trukket, når de kan køre gratis, og samtidig skal man huske, at tilbuddet kun gælder hos DSB, så hvis man kører med bus, skal man stadig huske at købe billet.

”DSB og nordjyderne har været hårdt ramt af påsejlingen de mange måneder reparationen af broen har stået på, og vi ser frem til at kunne byde kunderne tilbage i togene og kvitterer med en gratis måneds togkørsel”, siger kommerciel direktør Susanne Mørch Koch til TV2Nord.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nu belønnes passagererne af DSB' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER