Maximal pointhøst til Skjold i sæsonpremieren

Maximal pointhøst til Skjold i sæsonpremieren

12. august 2013 - kl. 8:06 - af

Der var lagt op til et spændende opgør på Sparekassen Vendsyssel Arena, da Skjolds Jyllandsserie, lørdag tog i mod divisionsreserverne fra Thisted FC på eget græs.

Begge hold var meget lige i tabellen i foråret, men Thisted havde håneretten efter 3-0 sejr i sidste opgør på deres hjemmebane.
Derfor var det da også et Skjold mandskab med ønsket om revanche, der indtog banen lørdag eftermiddag. Det var dog lige ved at gå galt allerede tidligt i kampen, da Thisted, efter kun 7 minutters spil blev tilkendt et straffespark i en ellers meget fair spillet kamp. Men til alt held for hjemmeholdet gik der det man måske kan kalde ferieben i den og skuddet fra 11. meter pletten gik over mål, til stor lettelse for spillerne og de mange tilskuere på flankerne. Resten af 1. halvleg var meget jævnbyrdig og bar en del præg af at være den første kamp efter ferien, men Skjold spillerne formåede alligevel at holde fast i den spil ændring, der er blevet trænet i ferien, nemlig at komme længere frem på banen og dermed blive mere målfarlige.

Anden halvleg lignede meget første og med chancer til begge hold, men udslaget kom, da kampens matchvinder Daniel Overlade efter 78 minutter headede et hjørnespark i nettet bag Thisteds målmand og sikrede Skjold en super start på den nye sæson med en 1-0 sejr og dermed 3 point.

Allerede på fredag er der igen kamp for Jyllandsserien. Her skal de på udebane møde Aalborg Freja og kampen fløjtes i gang kl. 18.30 på Frejapark.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Maximal pointhøst til Skjold i sæsonpremieren' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER