Man kunne høre en mønt falde på Sæby Havn

Man kunne høre en mønt falde på Sæby Havn

12. august 2013 - kl. 16:50 - af

Det var så man fik gåsehud, da flaget for sidste gang i år, blev spillet ned på Sæby Havn i går aftes.

Efter to fantastiske koncerter i hver sin ende af havnen, først med Sæby Garden på den gamle værftsgrund og derefter Musikkorpset foran Frank’s, kunne man fra bådbroerne og podiet ved flaget høre skønne toner fremført af nogle af de musikkere, der troligt hver aften kl. 21 hele sommeren har glædet både lokale og turister med deres trompetspil.

Det var så man fik gåsehud, og ganske fantastisk var det, at opleve de rigtig mange mennesker, måske det størst antal samlet på Havnen nogensinde være mussestile imens tonerne smukt flød gennem luften, en uforglemmelig aften på Sæby Havn, hvor man kun kan takke både musikkere og vejrguderne for en uforglemmelig oplevelse.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Man kunne høre en mønt falde på Sæby Havn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER