”En dejlig tur, som jeg gerne vil cykle igen”

”En dejlig tur, som jeg gerne vil cykle igen”

11. august 2013 - kl. 10:59 - af

Sådan var ordene fra mange af deltagerne i Kræftens Bekæmpelses cykelløb torsdag aften. Turen gik ud til sommerhusområdet ved Måen, som ligger på vej til Frederikshavn og anbragt på en 10 km`s rute med cykelsti og kun ”lidt” grusvej.

60 cyklister både børn, unge og ældre fik en dejlig aften med godt cykelvejr, grin og glæde og ikke mindst lidt god motion alt sammen til støtte for kræftsagen.

Halvvejs på ruten stod et par friske herrer med forsyningsvogn, hvor alle deltagere blev tanket op med frisk frugt og vand – og måske også lidt god snak, for motion behøver ikke være surt slid, men også livsglæde og livskvalitet. Løbet sluttede ved Spar Nords parkeringsplads, hvor der vanen tro blev trukket lod om gevinster sponseret af byens forretningsdrivende, og hvor der også blev tid til at få udvekslet ”cykeltips”.

Lokaludvalgets formand Emmy Jakobsen takker alle for støtte til dette arrangement og kan nævne, at næste arrangement bliver ”lyserød lørdag” den 5. oktober på Krystaltorvet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”En dejlig tur, som jeg gerne vil cykle igen” ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER