Masser af spændende musik på Frank’s i efteråret og foråret

Masser af spændende musik på Frank’s i efteråret og foråret

8. august 2013 - kl. 9:10 - af

Lørdag den 14. september kl. 18.00 kan man møde Peter Belli på Frank´s restaurant, der vil være en 3 retters nordjysk menu og et brag af en koncert for kr. 595,-. Lørdag den 3. november kl. 18 kigger Anne Hjernøe forbi, og igen er der en 3 retters menu og foredrag/fortællinger for kr. 595,-

Og er man til Peter A.G., så er det lørdag den 1. marts 2014 kl. 18 man skal møde op. Her vil man blive præsenteret for en akustisk koncert, og igen mulighed for at købe en 3 retters menu og akustisk koncert for kr. 595,-.

Billetter kan købes på www.franks.dk

Dette forår har Peter Belli aflyst en række koncerter grundet sygdom, men han er tilbage på scenerne og turnerer både denne sommer og til efteråret. I februar anmeldte GAFFAs Espen Strunk ham i Musikhuset Aarhus til fire stjerner og konkluderede:

“Som populærkulturelt ikon herhjemme kan Peter Belli måske allerbedst sammenlignes med Johnny Cash – ikke så meget musikalsk, eller for den sags skyld fordi de begge er troværdige talsmænd for den klippefaste kærlighed i et livslangt ægteskab. Nej, simpelthen fordi begge repræsenterer en næsten naturstridig integritet, som synes ganske upåvirket af, hvilke mere eller mindre dubiøse, kunstneriske svinkeærinder, de hver især har bevæget sig ud på. De kan have nok så ujævn en pladeproduktion bag sig, og for Bellis vedkommende oven i købet deltage i alt fra bingo til det aktuelle tv-show Toppen af poppen. Og så alligevel træde op på scenen med en gadetroværdighed og stamina så selvfølgelig, at man kun kan lette på hatten. Godt gået, Peter.”

En kommentar til “Masser af spændende musik på Frank’s i efteråret og foråret” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Masser af spændende musik på Frank’s i efteråret og foråret”

  • Frank Osvald Stjerne Størup

    Tak til Saeby Avis.dk

    Vil lige korrigere, at det er lørdag 2. November Anne Hjernøe kommer forbi & så skal vi jo ikke glemme vores allesammens Rasmus Nøhr med Band som kommer 25 & 26. Oktober

    Det bliver vildt fedt 😀

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Masser af spændende musik på Frank’s i efteråret og foråret ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER