Frederikshavn Vand svarer på indlæg om vandspild

Frederikshavn Vand svarer på indlæg om vandspild

6. august 2013 - kl. 13:07 - af

– Frederikshavn Vand har tidligere på sommeren gennemført en renovering af vandværket på Sæbygaardvej. Renoveringen omfattede bl.a. filteranlæggene. Inden vandværket er klar til at sende drikkevand ud til forbrugerne, skal filterne gennemskylles for urenheder så det sikres, at de filtrerer vandet så gældende krav til drikkevandskvalitet overholdes. Renoveringen medfører bl.a., der ikke skal bruges samme mængde vand til at rense filterne i fremtiden, når de rutinemæssigt skylles for de urenheder, der måtte være tilbageholdt, fortæller afdelingschef Lars B. Østergaard.

– Der tages løbende analyser af vandet fra filterne, så de kan sættes i drift når analyserne viser de er rene. Skylleprocessen som er med råvand forventes af foregå et par uger endnu, slutter han.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Vand svarer på indlæg om vandspild' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER