Bogcafé i ”Retfærdigheden” i Sæby

Bogcafé i ”Retfærdigheden” i Sæby

6. august 2013 - kl. 0:22 - af

Som noget helt nyt tilbyder Venneforeningen en bogcafe i caféen i ”Retfærdigheden”, Algade 14.

Gæsterne får, samtidig med at man kan nyder en kop kaffen og en kage, mulighed for at kigge i Foreningens udvalg af bøger. Læse lidt her og der, og måske få lyst til at låne bogen med hjem og læse den færdig.

Mangler man måske selv plads i sine reoler til nye bøger, og har man nogle, som man ikke mere har lyst til at beholde, er man velkommen til at aflevere disse bøger i caféen, så andre kan få glæde af dem.

Der er bøger for enhver smag. Krimier – gamle og nye, dansk og udenlandsk skønlitteratur – og også nogle få bøger på engelsk, og Foreningen har plads til mange flere bøger endnu.

”Kig forbi og mød kunst, kultur og caféstemning i ”Retfærdigheden”, siger Alice Malling Thaarup fra Venneforeningen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bogcafé i ”Retfærdigheden” i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER