Idrætsuge afviklet med stor succes

Idrætsuge afviklet med stor succes

4. august 2013 - kl. 11:05 - af

– Det så ellers ikke godt ud i starten, da vi måtte aflyse den to dages fodboldskole, men et par af klubbens herreseniorspillere tog sagen i egen hånd, og skrev på facebook, mails og andre hurtige medier til alle de fodboldbørn de kendte, og så klarede disse to sagerne med 40 børn i to dage, som børnene var rigtig glade for. Det kan vi gøre bedre, og det strammer vi op på til næste år, siger Voerså IFs formand Ole Kristensen.

– Trods et par afbud fra nogle klubber i ugens løb er alt gået over forventning. Både publikums- og omsætningsmæssigt kommer vi op i nærheden af sidste år. Det samme gælder deltagerantal, og det er tilfredsstillende.
– Vi havde et uheld under gadeturneringen, hvor en ung pige på 17 år måtte en tur på skadestuen i Hjørring, men ellers er alt gået over forventning, konstaterer formanden.

I ugens løb er der afviklet en del stævner og fodboldkampe. U 14 drenge blev vundet af Sæby, mens U 8 for piger og drenge blev vundet af Voerså.

Voerså IFs serie 3 og Lyngsås serie 4 mødte hinanden to gange i ugens løb, og her blev det til sejre til Voerså på 1 – 0 og 4 – 1.

Torsdag aften stod i damernes tegn, og her gjorde Østervrå rent bord ved at vinde alle sine kampe.

Fredag aften var der 7 mands fodbold for herrer. Her deltog 12 hold, og arrangørerne fra Voerså IF var beskedne nok til at løbe med den endelige sejr i puljen for A hold, mens Hobitten fra Sæby tog sejren i B puljen.

Lørdag gjaldt det gadeturneringen, hvor 7 hold deltog. Her blev Nordbyen vinder.

Mange andre aktiviteter har der været i ugens løb. Blandt andet tombola, hoppepude, vandpjask og hestepærebanko. I hestepærebanko havde Susanne Kongsbak i forvejen solgt 3 plader med 195 numre på hver, og hesten Celine lagde en fin pære på nr. 57 efter godt en ½ time. 3 herrer, Holger Tarp, Mark Molbjerg og Erik Jensen blev hermed vinder af hver sin slagtefærdige gris.

Idrætsugen sluttede lørdag aften i det store festtelt med grillstegt gris med tilbehør og musik til ud på de små timer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Idrætsuge afviklet med stor succes' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER