Gudstjeneste på Nord-stranden i Sæby

Gudstjeneste på Nord-stranden i Sæby

4. august 2013 - kl. 0:11 - af

Søndag den 11. august flyttes Sæby Baptistkirkes gudstjeneste for anden gang denne sommer ud i det fri. Denne gang bliver det strandbredden lidt nord for Å-udløbet, der danner den fysiske ramme for gudstjenesten. Denne eftermiddag medbringer gudstjenestedeltagerne selv noget at sidde på, og gudstjenesteudvalget regner med at fuglesang og havets lyde bliver en del af lydkulissen, når gudstjenesten begynder klokken 14. Udover naturens lyde, vil gudstjenesten også indeholde megen sang samt musik, leveret på blæserinstrumenter.

Baptistpræst Bente Højris vil denne søndag reflektere over ordet ”sand”: Både den slags, der uundgåeligt vil komme i skoene, men også det værdiladede ord ”sand”, som f.eks. ligger i ”sandhed”, og Bente Højris røber, at børneprædikenen vil komme til at handle om at bygge huse i sand.

Til sidst serveres en kop kaffe, og man kan gå direkte over til friluftsliv med badning og hygge på stranden. Bente Højris håber, at der bliver godt strandvejr, og at mange vil have lyst til at kombinere en strandtur med denne anderledes form for gudstjeneste.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gudstjeneste på Nord-stranden i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER