Ole gav den Gas til Open by Night i Sæby

Ole gav den Gas til Open by Night i Sæby

3. august 2013 - kl. 11:57 - af

Sommerens anden by Night, fredag aften, blev kulminationen på en super sommer med masser af god underholdning både på Torvet og på Havnen.

Sæby Handelsstandsforening havde til gårsdagens arrangement truffet aftale med Ole Gas, der på det nærmeste er identisk med manden bag Gasolin, Kim Larsen.

Det var da sikkert også derfor rigtig mange var mødt op allerede sidst på eftermiddagen, men desværre var der sket en fejl i forbindelse med annonceringen af Ole Gas, så der i annoncen stod kl. 16, men det aftalte tidspunkt i henhold til kontrakten, var kl. 19.15. Helt forgæves var det dog ikke, for efter at Handelsstandsforeningens formand havde oplyst om den beklagelige fejl, som ikke må ske, men som sker en sjælden gang imellem alligevel, ja så var Rock-stop fra Frederikshavn klar på scene 2, til at underholde med fed rock, til Ole Gas indtog scenen i den anden ende kl. 19.15. Og sikke nogle koncerter, medlevende og en meget tro kopi, med respekt for hr. Larsen, førte Ole Gas med band både lokale og turister gennem aftenen, og det var, som det ikke ville slutte. Med Torvet tæt pakket og med masser af glade mennesker i gaden, blev klokken næsten 23, inden Rock-Stop lukkede denne sommers sidste by Night i Sæby.

Så med smil på læben og tanke på de helt utrolig mange glade mennesker og gode musikalske oplevelser gennem hele sommeren, kunne stikket trækkes for denne gang.

Det er dog ikke helt slut med musikken for denne sommer, både i Lanternens gård og på Torvet, vil det denne lørdag og et par stykker mere stadig summe af musik.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ole gav den Gas til Open by Night i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER