Debatindlæg: Overskud i hele kommunen

Debatindlæg: Overskud i hele kommunen

2. august 2013 - kl. 0:03 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Kim Birk Larsen, byrådskandidat for Socialdemokraterne.

I Sæby Folkeblad 24.7 kritiserer John Nepper, koncertarrangør af Dybvad Open Air, måden hvorpå tilskud til hhv. Det Musiske Hus (DMH), som er regionalt spillested, og andre koncerttiltag i kommunen fordeles. Han nævner blandt andet problemet i, at arrangementer i DMH ikke nødvendigvis skal skabe overskud, og at markedet bliver mættet, så der ikke er så stor efterspørgsel på musiske arrangementer andre steder i kommunen – for eksempel til Dybvad Open Air eller Skagen Festival. John Nepper har en pointe, hvis man spørger mig; For det første fattes Frederikshavn Kommune penge. For det andet er vi altså én stor kommune, og vi må fordele de økonomiske midler bedre i denne situation. Formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Mogens Brag fra partiet Venstre, virker imidlertid kun til at opfatte sig selv som repræsentant for frederikshavnske interesser; han udtaler i samme artikel 24.7: ”Jeg synes, at det handler meget om, hvordan man ser på det. (…) hvis man har Frederikshavn-briller på, så synes jeg, at der er en stor værdi i, at vi har et regionalt spillested.” ”Vi”… Frederikshavn Kommune er ikke kun ”vi i Frederikshavn”. Vi er én stor kommune, og derfor må vi kunne tilgodese arrangementer i hele kommunen – på bekostning af for eksempel ”smalle” koncerter, der kan give underskud i DMH. John Nepper efterspørger debatten om emnet og fordelingen – som byrådskandidat tager jeg opfordringen op, og deltager i debatten. Lad os diskutere det; underskud i DMH eller overskud rundt på koncertpladserne i hele Frederikshavn Kommune?

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Debatindlæg: Overskud i hele kommunen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER