Landets bedste ungseniorer kommer til Sæby

Landets bedste ungseniorer kommer til Sæby

1. august 2013 - kl. 0:09 - af

Sæby Golfklub er valgt til at afholde årets tredje DGU Challenger turnering i weekenden 17. og 18. august. Omkring 72 unge herrer kommer til Sæby, hvor de skal prøve kræfter med en toptrimmet bane, hvor der skal spilles 54 hullers slagspil. 36 huller spilles om lørdagen, hvorefter der er cut, og de allerbedste skal spille finalerunde søndag.

Sæby Golfklub har selv en håndfuld spillere til start, og bedste bud på en topplacering må være den regerende klubmester Jakob B. Thiessen.

Turneringen er en del af DGU’s store ungdomssatsning, hvor de ønsker at bringe nye stjerner frem til diverse tours i Norden og resten af Europa.

Lørdagens runder startes op fra kl. 7.00 og der vil være golf indtil ca. kl. 19.00. Søndagens finale starter kl. 8.00 og afgørelsen vil falde omkring kl. 15.00.

Alle interesserede er velkomne til at følge turneringen i Sæby Golfklub, det er ganske gratis, og der vil helt sikkert være mulighed for at opleve god og spændende golf. Klubbens cafe byder på en spændende buffet til en overkommelig pris.

Sæby Golfklubs bedste herrer skal dog i ilden allerede den førstkommende weekend, hvor der skal spilles 2 altafgørende udekampe. Lørdag spilles der i Randers, og allerede her kan Sæby med en sejr sikre sig en plads i oprykningskampen til 1. division, men skulle det glippe lørdag har holdet muligheden allerede søndag i Brønderslev. Holdet fra Sæby er ubesejret i denne sæson.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Landets bedste ungseniorer kommer til Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER