Bimse og Bamse er på forlænget sommerferie

Bimse og Bamse er på forlænget sommerferie

1. august 2013 - kl. 8:27 - af

Sådan kunne undskyldningen godt lyder overfor børnene, der måske undre sig over, hvorfor der ikke, som det ellers er tradition, bliver fejret fødselsdag for de to bamser på Sæby Torv.

Dagen for fødselsdagen plejer at være den 2. lørdag i august, men det er desværre ikke fysisk muligt. Sagen er nemlig den, at de to bamser tilbage i februar måned blev sendt til produktionsskolen i Elling for at få en tiltrængt renovering. De var ganske enkelt i så dårlig stand, at det blev aftalt at bygge to nye bamser over ”skellettet” fra de gamle, men så skete der noget.

Lærerkonflikten blev en realitet og den ramte også produktionsskolen i Elling, hvorfor bamsernes tilblivelse blev forsinket med adskillige uger. Ikke nogen heldig situation, da bamserne skulle være tilbage i Sæby inden sommeren og turisterne for alvor indtog gadebilledet. På produktionsskolen er de da også frygtelig kede af situationen og arbejder på højtryk for at få de to varetegn for byen færdige, og meldingen lyder at medio august skulle de igen kunne ses i bybilledet.

Handelsstandsforeningen har derfor været nødsaget til at udskyde den ellers planlagte fødselsdag og gensynsfest, men det forventes, at den nu kan gennemføres sidst i august, hvilket vil blive endelig annonceret, når bamserne er tilbage i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bimse og Bamse er på forlænget sommerferie' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER