Endnu en klassisk koncert i Sæby Kirke

Endnu en klassisk koncert i Sæby Kirke

31. juli 2013 - kl. 11:51 - af

Den 7. august  kl. 19.30 – 21.00 kan man høre vinderen af P2s kammermusikpris 2011 Bjarke Mogensen på accordeon. Han vil spille sammen med en anden virtuos på sit instrument, nemlig tværfløjtespilleren Cecilie Højgård Nielsen i et meget varieret program.

Bjarne Mogensen debuterede som solist med Münchens Symfoniorkester, 13 år gammel, i en live udsendelse på tv kanalen ZDF, og har en international karriere, hvor han blandt andet har spillet med kendte klassike musikere som Gidon Kremer, Augustin Dumay og Marc Coppey samt samarbejdet som solist med Kremerata Baltica, Moscow Virtuosi, Det Slovakiske National Orkester, DR SymfoniOrkestret, DR UnderholdningsOrkestret, Sjællands Symfoniorkester, Århus Symfoniorkester, Storstrøms Kammerensemble og Tango Orkestret under ledelse af dirigenter som Lan Shui, Vladimir Spivakov, Rolf Gupta, John Storgårds, Beat Furrer, Morten Ryelund, Leos Svarovksy og Jean Thorel.

Bjarke Mogensen havde sin solo debut i Carnegie Hall i 2011, som den første skandinaviske accordeonist nogensinde.

Entré 100 kr.

Husk også koncerten i Sæby Kirke i aften med tidligere koncertmester i Odense symfoniorkester Bjarne Hansen og organisten og pianisten Anita Hyldgaard Samsing, der er bosiddende i Vendsyssel.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Endnu en klassisk koncert i Sæby Kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER