Den ”gamle” Sæbydreng gjorde det igen

Den ”gamle” Sæbydreng gjorde det igen

31. juli 2013 - kl. 15:45 - af

Dansk mester i 2006, 2010, 2011 & 2012, og lørdag blev Kim Juhl Christensen så Dansk mester for femte gang. Kim har haft lidt problemer med en akillessene i år og derfor ikke stødt så langt, men med opbakning fra Sæby af bl.a. Anne Farum, så satte han års bedste og vandt med 19,26 m.

I morgen aften(torsdag) venter der ham kuglestødere i verdensklasse ved Copenhagen Atletic Games. Her skal han møde viceverdensmester Dylan Armstrong (PR 22.21 m) og svenske Leif Arrhenius, som i sidste uge forbedrede sin rekord til 20.50 m. Det sker ved CAG på Østerbro Stadion…

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Den ”gamle” Sæbydreng gjorde det igen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER