Inner Wheel Sæby klar med ny bestyrelse

Inner Wheel Sæby klar med ny bestyrelse

30. juli 2013 - kl. 0:02 - af

Nu er de snart klar til at gå i gang med endnu et Inner Wheel år, og den ny bestyrelse i Inner Wheel Sæby, er tiltrådt og allerede klar med det nye program for det kommende år.

Den ny bestyrelse består af:
Præsident Marian Vestergaard, vicepræsident Birgitte Jakobsen, pastpræsident Dorthe Ø. Olesen, sekretær Maj-Britt Glindvad Sørensen, sekretær Hedda Mølbjerg, kasserer Susanne Hansen, klubmester Inge Andersen og ISO Lene Holmsgaard.

Programmet for det kommende år er meget alsidigt og begynder med et besøg i Bangsbo Botaniske Have, og her ud over bydes der blandt andet på et foredrag om arv og pension, om Skagenfood, om oplevelsesøkonomi, om 6 år blandt Rumæniens fattigste, besøg på Kjolegården, besøg hos guldsmed Birgitte Munk i “Det gamle Apotek” og virksomhedsbesøg på Skiold.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Inner Wheel Sæby klar med ny bestyrelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER