Grønt lys for solcelleanlæg på Sadelmagervej

Grønt lys for solcelleanlæg på Sadelmagervej

30. juli 2013 - kl. 16:23 - af

Den 25. april 2013 søgte Flemming Jakobsen, Østervrå, Frederikshavn Kommune om tilladelse til etablering af solcelleanlæg på Sadelmagervej 48 A i Sæby.

Anlægget, som skal bestå af 36 stk. solcellepaneler monteret på stativer, og opsat i en rækker, vil blive 18 m i længden og 2,5 m i bredden, og skal opføres i matsort uden reflekser. Kommunen mener ikke solcelleanlægget vil genere naboen, da der er meget langt til denne, plus der er et skovområde imellem Flemming Jakobsens grund og naboen.

Grunden til ansøgningen er, at anlægget, som er beliggende i landezone og i 2009 udpeget til naturområde, har en størrelse, der gør, at det betragtes som en ny bebyggelse, som kræver landzonetilladelse.

Flemming Jakobsen, har ønsket at opføre anlægget i forbindelse med opførelse af et nyt stuehus, som skal ligge, hvor der p.t. ligger et hus af ældre dato.

Nu afventer han således blot klagetidens udløb, og kan her efter gå i gang med projektet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Grønt lys for solcelleanlæg på Sadelmagervej ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER