GF rykker tættere på vendelboerne

GF rykker tættere på vendelboerne

29. juli 2013 - kl. 8:41 - af

Casper Olesen er ansat som assurandør, tilknyttet GF Forsikrings kontorer i Frederikshavn og Hjørring, og kører fremover i alle lokalområder på toppen af Danmark.

Ansættelsen er et led i en ny salgsstrategi i det kundeejede selskab, der går imod strømmen ved at udvide mulighederne for personlig rådgivning og service helt tæt på kunderne.

Casper Olesen er 40 år og bor i Brønderslev. Den lokale assurandør har tidligere været ansat i Codan og kører fremover for GF Forsikring i hele den nordlige del af Vendsyssel, fra Løkken, Vrå, Jerslev, Dybvad og Sæby i syd til Hirtshals og Skagen i nord.

GF Forsikring tilbyder alle familiens forsikringer, men adskiller sig fra andre landsdækkende selskaber ved at være ejet af kunderne gennem forsikringsklubber rundt om i landet, blandt andre GF Nord. Ejerforholdet betyder, at GF ikke skal tjene penge til aktionærer og derfor kan tilbyde personlig rådgivning og gode forsikringer til en fornuftig pris.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'GF rykker tættere på vendelboerne ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER