Helle Madsen slået i finalen på Ørnedalsbanen

Helle Madsen slået i finalen på Ørnedalsbanen

28. juli 2013 - kl. 0:01 - af

Lørdag var finaledag på banen i Sæby, og udover de mange klasser der skulle afgøres, var der en del, der så frem til finalen i kendis/politikerræs.

Både i torsdagens kendisræs og fredagens politikerræs blev der gået til stålet, og der var derfor lagt op til en spændende finale, hvor Helle Madsen fra Venstre skulle forsøge at fortsætte de gode takter fra den indledende runde, hvor hun kørte over målstregen som nummer et.

Ligeledes hos kendisserne skulle Tommy Nielsen fra FTZ i Frederikshavn forsøge at forfølge sejren i indledende runde, og det lykkedes noget bedre, end det gjorde for Helle. Tommy vandt nemlig årets løb og med mere end en omgang til de bagerste. Han kan nu bryste sig af den titel, som kørelærer Jens Porsborg må afgive, selvom han havde svoret, at den skulle forsvares inden løbene på Ørnedalsbanen gik i gang.

Speedway legenden Hans Nielsen snurrede rundt på banen og mente efter løbet, at det var noget sværere at kører med 4 hjul i forhold til de 2 han normalt har haft i konkurrence sammenhæng.

Bedre gik det politiker Bent Bøgsted fra Dansk Folkeparti, der kan prale af en andenplads i finalen, men han har jo også hjemmebanefordel i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Helle Madsen slået i finalen på Ørnedalsbanen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER