Hjertestarter i Trafikcenter Sæby Syd

Hjertestarter i Trafikcenter Sæby Syd

26. juli 2013 - kl. 0:04 - af

”Trafikcenter Sæby Syd besøges årligt af 950.000 mennesker.
Derfor er det vigtigt, at vi er i stand til at yde kompetent førstehjælp, hvis uheldet skulle være ude.
I Trafikcenter Sæby Syd har der været nogle – heldigvis få – eksempler på hjertestop. Det er vigtigt, at vi kan yde den nødvendige førstehjælp i sådanne tilfælde – det øger patientens chance for at overleve.
Hvert år får ca. 3500 danskere hjertestop udenfor hospitalet, hvoraf kun 200 overlever. Med livreddende førstehjælp og hurtig hjertestart anslås det, at 300-400 danskere vil kunne overleve et hjertestop.

Hjertestarter er anbragt i vores døgnåben butik, således den er tilgængelig døgnet rundt”, fortæller Thomas Rugholm fra Trafikcenter Sæby Syd.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hjertestarter i Trafikcenter Sæby Syd' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER