Kvindelig kondiløber på motorvejen ved Sæby

Kvindelig kondiløber på motorvejen ved Sæby

24. juli 2013 - kl. 14:37 - af

Til morgen havde en grønlandsk kvindelig turist forvildet sig ned på motorvej E45 ved Sæby. Derfor bad politiet de kørende om at passe på, da kvinden, som var kondiløber, løb i det nordgående spor, og åbenbart havde svært ved at finde væk fra motorvejen.

Hun blev senere fundet og bragt til en afkørsel, skriver Nordjyllands Politi på Twitter.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kvindelig kondiløber på motorvejen ved Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER