Kammermusik i <br>Sæby Kirke

Kammermusik i
Sæby Kirke

24. juli 2013 - kl. 9:24 - af

Onsdag den 31. juli kl. 19.00 til 21.00 slår Sæby Kirke dørene op for en spændende kammerkoncert.

Der vil blive spillet sonater for violin og klaver af Grieg og Brahms, spillet af tidligere koncertmester i Odense symfoniorkester Bjarne Hansen og organisten og pianisten Anita Hyldgaard Samsing, der er bosiddende i Vendsyssel.

De to musikere har spillet sammen i mange år, så der venter en stor oplevelse.

Anita Hyldgaard Samsing er uddannet på Nordjysk Musikkonservatorium og på Det Fynske Musikkonservatorium og har deltaget i mesterkurser som organist hos bl.a. Dame Gillian Weir og Anders Bondeman. Har sideløbende med sit organist-studium haft klaver som hovedfag i et par år på Nordjysk Musikkonservatorium hos docent Anne Marie Fog. Hun modtager pt. privatundervisning hos professor Niklas Sivelöv på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Anita Hyldgaard Samsing har været ansat som organist i Vissenbjerg Kirke 1994-1999, Thomas Kingos Kirke 1999 – 2005 og siden 2005 i Hjallese Kirke. Hun har optrådt som orgelsolist ved Sorø Internationale Musikfestival, med Odense Symfoniorkester ved Grøntsagskoncert samt ved diverse kirkekoncerter på Fyn og i Jylland.

Anita Hyldgaard var vinder af den landsdækkende Steinway-konkurrence i 1993.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kammermusik i
Sæby Kirke'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER