Få luftet cyklen med Kræftens Bekæmpelse

Få luftet cyklen med Kræftens Bekæmpelse

22. juli 2013 - kl. 10:25 - af

Kræftens Bekæmpelses lokaludvalg i Sæby inviterer alle cykelinteresserede til motionscykelløb torsdag den 8. august kl. 18.30 fra Spar Nords parkeringsplads i Sæby.

Lokaludvalgsformand Emmy Jakobsen håber, at rigtig mange vil tage cyklen frem og forhåbentlig få en sjov og fornøjelig aften sammen. Lokaludvalget har tilrettelagt ruten i overkommeligt terræn og med forplejning undervejs, så der er lagt op til en aften for hele familien.

Aftenen slutter af med udtrækning af vinderne af tipskuponerne, hvor der vanen tro er mange og fine sponsorgaver fra byens forretningsdrivende.

Kræftens Bekæmpelse vil gerne medvirke til at flere og flere får en aktiv hverdag. I Danmark er der en god tradition for, at man cykler, ca. 17 % af alle ture tages på cykel, men desværre ser man også, at 30 – 40 % af alle danskere er inaktive. Sundhedsstyrelsen anbefaler at børn er aktive 60 min om dagen og voksne 30 minutter og da næsten alle danskere ejer en cykel, er det at cykle en nem og ligetil måde at få sin motion på og forebygge sygdomme.

Kræftens Bekæmpelse har gjort meget for at danskerne kommer i gang med at cykle, bl.a. har man udviklet en cykelmanual til alle kommuner, med henblik på at få børn til at cykle til og fra skole og vel at mærke på sikre og cykelvenlige veje. Kræftens Bekæmpelse arrangerer ”Hele Danmark cykler sammen” hvor 10.000 motionister cykler, man har ligeledes sendt 150 erhvervsfolk til bestigning af Alpe Huez på cykel og man cykler København til Berlin osv.

Kort sagt så ønsker Kræftens Bekæmpelse, at man lærer at cykle, fra man er barn af og bliver ved med det livet igennem.

Sæby lokaludvalg håber at denne aften kan motivere mange til at tage cyklen frem og støtte en god sag, aftenens overskud går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Vel mødt til alle interesserede.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Få luftet cyklen med Kræftens Bekæmpelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger