Det kører ikke for Sæby Handelsstandsforening

Det kører ikke for Sæby Handelsstandsforening

21. juli 2013 - kl. 20:25 - af

Sådan kan man hvis godt sige, når man kigger nærmere på Handelsstandsforeningens dyrt indkøbte mobil scene, der sommeren igennem er til glæde for mange og mange steder i det Nordjyske. Natten mellem lørdag og søndag har ukendte gerningsmænd, uden de store skrubler og problemer afmonteret alle 4 hjul på scenen, som stod ved det gamle Hansen Motor på Vandværkvej i Sæby.

Ærgrelsen er stor, da det jo netop nu er højsæson for brugen af scenen, og dermed et stort problem der kræver øjeblikkelig handling. Udover de manglende dæk og fælge, er det lykkedes gerningsmændene at ødelægge næsehjulet på scenen, da den ikke har kunnet bære den store vægt. Afmonteringen er ganske enkelt sket ved at scenens støtteben er brugt som dunkraft, hvorefter det har været en smal sag at afmontere hjulene. Alligevel har scenen fået overballance, og derfor er næsehjulet også ødelagt.

Skal man se positivt på det, er der heldigvis ikke sket yderligere hærværk på scenen, som forventes køreklar igen til weekenden.

Har du set noget mistænkeligt lørdag nat på Vandværkvej ved Hansen Motor, hører Nordjyllands Politi gerne fra dig på telefon 1-1-4.

En kommentar til “Det kører ikke for Sæby Handelsstandsforening” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Det kører ikke for Sæby Handelsstandsforening”

  • C.Christoffersen

    Ærgeligt. Vi kan nemt blive enige om, at det skulle være muligt at ha’ ting stående uden der skete noget med det. Sådan er dagens Danmark desværre ikke mere. Det er et skidt spor vi på vej ud af. Mon ikke man montere låsebolte fra nu af. Det gør det ikke umuligt at fjerne hjulene, bare mere besværligt, og som sådan, er energien til at fjerne dem nok væk så. Godt den er kommet op at køre igen. God sommer.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Det kører ikke for Sæby Handelsstandsforening' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger