Kunsthåndværk og Smagsoplevelser er skudt i gang

Kunsthåndværk og Smagsoplevelser er skudt i gang

20. juli 2013 - kl. 10:49 - af

Allerede torsdag eftermiddag startede Sæby Basket klub i samarbejde med Sæby Festservice med at stille telt op til årets marked. Store dele af Torvet blev ryddet, og et kæmpe telt tog i løbet af aftenen form.

Fredag blev der så stillet spændende varer i teltet fra nogle af de mange udstillere. Det var alt lige fra ost og smykker, til glas og blomster, der fandt vej ind i teltet, så der på den måde var lidt bedre tid til at få lavet en fin udstilling end i dag lørdag, hvor det store marked skulle åbnes op.

Udstillerne var dog morgenfriske, så allerede da vagten med hund havde forladt teltet kl. 7.30 lørdag morgen, ja så var der igen masser af liv. De sidste ting skulle på plads, så alt var perfekt til åbningen kl. 10. Klokken blev dog ikke meget mere end 9.45 før teltet allerede summede af glade kunder, og i skrivende stund er der så godt som fyldt op i teltet, hvor de mange udstillere har spændende ting at vise frem og ikke mindst mange smagsprøver, som kan give en fornemmelse af den gode kvalitet, inden posen fyldes.

Markedet er åbent lørdag og søndag fra kl. 10-17 og byens butikker følger ligeledes med, så der i denne weekend kan handles til kl. 17.

Vel mødt, der er masser at kigge på, smage og ikke mindst røre ved.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kunsthåndværk og Smagsoplevelser er skudt i gang' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER