Kom og mød kunsten – <br>Sommer i Nord

Kom og mød kunsten –
Sommer i Nord

20. juli 2013 - kl. 10:15 - af

En kunst- og tekstfestival, som finder sted den 26., 27. og 28. juli. Her får Sæby besøg af en gruppe spændende skandinaviske kunstnere og forfattere. De vil dele ud af oplevelser og give et unikt indblik i kunsten, som den udspiller sig lige nu i Norden. Omdrejningspunktet for festivalen er Retfærdigheden Algade 14 i Sæby, men de vil også bevæge sig ud på andre pladser.

Der er fri entre og åbent for alle, så mød op og vær med til hele eller dele af programmet, som strækker sig fra kunst, oplæsninger, performances, workshops, læserum og til udgivelse af antologien nORD.

Se hele programmet her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kom og mød kunsten –
Sommer i Nord'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER