Voerså IF lader op til idrætsuge<br>…

Voerså IF lader op til idrætsuge

19. juli 2013 - kl. 12:24 - af

Årets idrætsuge finder sted i dagene mandag 29. juli til lørdag 3. august. Hele ugen er der gang i mange aktiviteter for alle aldre.

Mandag og tirsdag lægges der ud med fodboldskole for både piger og drenge i alderen fra 6 – 16 år. Her er det uden betydning, om man har spillet fodbold før eller er medlem af Voerså IF. Det er bare med at møde op, og deltagelsen er gratis. Det eneste man skal huske er madpakken, som bliver lagt i køleskabet ved ankomsten. Et firma har sponseret masser af frugt og saftevand til begge dage, der kører fra 10 – 15.

En hel del af Voerså IFs dame- og herreseniorfodboldspillere har valgt at bruge et par dage af sommerferien på fodboldskolen, og fungerer som instruktører og ledere. Her vil der blive lagt en masse leg ind med bold, så det hele ikke går op i fodbold alene.

I de senere år, har rigtig mange forældre rost Voerså IF for denne aktivitet. Forældrene har på det tidspunkt for manges vedkommende overstået ferien, og en del børn går alene hjemme, men så er der denne mulighed for, at børnene kan få ”brændt krudtet” af.

Hele ugen handler det mest om fodboldkampe, og om aftenen lægges der ud 18.30.

Tirsdag er der herrekampe for både serie 3 og 5 hold.

Onsdag handler det om drengestævner for U 8, U 11 og U 13.

Torsdag er der stævne for piger og damer. Her handler det om U 12 og dameseniorer, mens der på en tredje bane spilles en herrekamp i serie 3.

Fredag er det igen herrernes tur, men denne gang, er det et stort stævne med mange 7 mandshold.

Lørdag lægges der ud 13.00. Her er det gadefodbold, det drejer sig om. Her deltager en hel del hold fra både by og omegn. På holdene er der både piger og drenge samt damer og herrer. Det plejer ikke at gå helt stille af, for der bliver virkeligt gået til vaflerne – ikke mindst på grund af diverse væddemål, men sandelig også for at vinde håneretten.

Alt imens gadeturneringen er i gang, er der folk, der sørger for kæmpestore specialmarinerede grillpølser og kolde fadøl. I pauserne plejer gadefodboldspillerne at være rigtig gode kunder i denne bod.

På pladsen er der hele ugen, det store foreningstelt, og herfra sælges der både is, pølser, brød, øl, vand og kaffe samt en hel del mere. I teltet holder også Voerså IFs tombola til, og lige udenfor står børnenes uundværlige hoppeborg.

Idrætsugen slutter lørdag aften med grillstegt gris med tilbehør og musik i teltet.

Alle fotos er fra sidste års idrætsuge.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Voerså IF lader op til idrætsuge
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER