Fra Vejle til Skagen på 10 dage i kørestol

Fra Vejle til Skagen på 10 dage i kørestol

19. juli 2013 - kl. 9:30 - af

Avisen har modtaget følgende indlæg fra Preben, som er 31 år, bosat i Vejle og sidder i el-kørestol grundet medfødt muskelsvind. Måske nogen allerede har hørt om hans lidt vilde projekt, hvor han i uge 32/33 vil køre 300 km i sin el-kørestol fra Vejle til Skagen over 10 dage.

Et projekt, der har både Ekstra-Bladet, TV2 Nyhederne samt flere lokale mediers fulde opmærksomhed. Siden han for en god måneds tid siden fik idéen, har hans side på facebook haft over en halv million sidevisninger, og hele 18 sponsorer støtter op om hans lidt alternative “KØR-SELV-FERIE”.

Den 8. august kører Preben fra Vejle med planlagt ankomst til Skagen den 17. august (lørdag i uge 33). Men allerede den 13. 14. og 15. august kører han i lokalområdet, hvor han gør stop for natten i både Hals, Lyngså og Frederikshavn.

Alt overskud fra projektet går ubeskåret til velgørenhed via MOTORSPORT for LIFE. Det er foreningen, der trækker motorsportens verden ind på landets fire største hospitaler og giver kræftramte og kronisk syge børn en oplevelse for livet.

Det synes Preben er en rigtig god sag. Så støt op omkring hans projekt, og mød ham evt. når han kommer forbi jeres by.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fra Vejle til Skagen på 10 dage i kørestol' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER