Både gamle og nye motorcykler gæstede Hedebo

Både gamle og nye motorcykler gæstede Hedebo

17. juli 2013 - kl. 13:29 - af

Hedebo Strand Camping slog i går tirsdag den 16. juli dørene op for årets veteran motorcykeltræf.

Vejret var fantastisk, så det blev en oplevelse helt ud over forventning. Ikke mindre end 600 smukke motorcykler var lignet op på parkeringspladsen foran Hedebo, og pladsen var ligeledes fyldt med mennesker, som lige skulle se de flotte cykler.

Vi reklamere ikke med arrangementet som sådan, fortæller Lejrchef Eric Bendt, for der er simpelthen så mange mennesker i forvejen, så det kniber faktisk med at få plads til flere, hvilket vi selvfølgelig både er stolte af og glade for.

Er du mere til biler, så er det i dag kl. 19, du skal indfinde dig på Hedebo Strand Camping, her vil motorcyklerne være skiftet ud med Amerikaner- og klassiske biler, som ligeledes vil pryde pladsen.

På pladsen vil der også være mulighed for at købe øl, vand og pølser, for som alle ved, uden mad og drikke du’r helten ikke.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Både gamle og nye motorcykler gæstede Hedebo ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER