13-årig pige krænket på spejderlejr nær Sæby

13-årig pige krænket på spejderlejr nær Sæby

17. juli 2013 - kl. 14:16 - af

Natten til tirsdag trængte en mørkklædt mand med elefanthue ind i et telt på en spejderlejr syd for Sæby, hvor to piger lå og sov.

Vicepolitikommissær ved Lokalpolitiet i Frederikshavn, Lars Jensen, fortæller til tv2.dk, at manden befølte den ene af pigerne på 13 år, mens den anden lå ved siden af, og lod som om hun sov.

Krænkelsen fandt sted kl. 04.15, i lejren på Nellemannsvej.

”Det er et sparsomt signalement, vi har af manden, men han var iført mørkt tøj og omkring 30-40 år. Da han ikke sagde et ord, kan vi heller ikke sige noget om hans identitet”, siger vicepolitikommissæren.

Da alle i spejderlejren lå og sov, og ingen beboere i området har set noget mistænkeligt, vil politiet meget gerne høre fra eventuelle vidner. Et vidne har set en person gå rundt i området omkring klokken 01. Men mere har politiet ikke.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '13-årig pige krænket på spejderlejr nær Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER