Café sommerglæder i Clasens Have…

Café sommerglæder i Clasens Have…

16. juli 2013 - kl. 14:45 - af

I Clasens have ved Fiskerstien bag Clasens gård i Algade 3 serverer Sæby Museums Forening kaffe, lagkage og hjemmebagt Adda Ravnkildekage i weekenden.

I den skønne og stemningsfulde Clasens Have skal der ikke meget til, for at forestille sig hvordan landets mest kendte kunstnere og forfattere fandt afslapning og godt selskab her i løbet af 1800tallets slutning.

Sæby Museums Forening skaber igen liv og stemning i haven når der lørdag d. 20. og søndag d. 21. juli fra kl. 13.30 stilles an med Café i haven. Der sælges både kaffe og lagkage, og den til den særlige lejlighed hjemmebagte Adda Ravnkildekage.

Adda Ravnkildekagen er naturligvis navngivet efter den forfatterinde, der havde sine ungdomsår i Sæby, hvor hun også skrev de bøger, der udkom som nogle af de første blandt det moderne gennembruds kvindelige forfattere. Sæby Museum har i en årrække haft tradition for at vise en udstilling i havens lille anneks ved Fiskerstien, omhandlende kunstnerlivet i haven. Sidste år var der særligt fokus på Herman Bang, i anledning af 100året for hans død. I år sættes der særligt lys over historien om den unge Adda Ravnkilde, der trods sit korte liv nåede at sætte et betydeligt aftryk på moderne dansk litteratur.

Udstillingen er åben hver dag fra kl. 10-16.

Café Sommerglæder er åben lørdag d. 20. og søndag d. 21. juli, begge dage fra kl. 13.30.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Café sommerglæder i Clasens Have...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger