Ældre Sagen på Ærø i tre dage<br>…

Ældre Sagen på Ærø i tre dage

16. juli 2013 - kl. 10:00 - af

Bussen var fyldt på den tre dages tur Ældre Sagen i Sæby afviklede til Ærø. Ved hjemkomsten var alle 52 deltagere enige om, at det havde været en virkelig dejlig tur, der bød på mange oplevelser. Den var på alle måder vellykket, også vejrmæssigt.

På sejladsen fra Svendborg til Marstal – og også retursejladsen – viste det fynske øhav sig fra sin smukkeste side.

Under opholdet på Ærø var Sæby-selskabet indkvarteret på Hotel Ærø i udkanten af Marstal, øens indbyggermæssig største by, mens øens ”hovedstad” er købstaden Ærøskøbing. I alt bor der 6500 mennesker på Ærø.

På busture, der bød på mange af- og påstigninger, fortalte en lokal guide om øens mange seværdigheder. Man besøgte også den tredje by på øen med færgefart, Søby. På en sightseeingtur var der indlagt et besøg på Rise Bryggeri, hvor der var lejlighed til at nyde smagsprøver af de forskelle typer Ærø-øl, inden frokosten blev indtaget på bryggeriet. I Marstal besøgte en del af deltagerne byens store søfartsmuseum.

Sidste dagen bød, inden turen gik tilbage til fastlandet, på en byvandring i Ærøskøbing med de mange smukke og farvestrålende bindingsværkhuse beliggende i smalle brostensbelagte gader. Hvert hus med sin interessante historie, som guiden fortalte om.

Efter at være nået i land i Svendborg blev der inden hjemturen til Sæby gjort en afstikker til Tåsinge, hvor der var tid til et ophold ved det smukke Valdemar Slot.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ældre Sagen på Ærø i tre dage
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger