Kan du slå en verdensmester på turen op ad Alpe d´Huez?

Kan du slå en verdensmester på turen op ad Alpe d´Huez?

15. juli 2013 - kl. 12:00 - af

Tour de France-feberen er over os for 100. gang, og i den forbindelse kommer TV2 Sporten og Codan Kids Tour til lystbådehavnen i Sæby. Her kan du bevise, at du kan nappe den prikkede bjergtrøje foran Sæbys egen verdensmester i banecykling og lokalpolitiker Mogens Brag (V) på en avanceret cykel.

Du behøver hverken cykelsko eller tricot for at dyste mod verdensmesteren og politikeren, når Codan Kids Tour kommer til den store plads ved lystbådehavnen i Sæby fra fredag den 19. juli til søndag den 21. juli. Du skal bare møde op og være klar til at dyste på en specialdesignet cykel, som du kan prøve i Codan og Børneulykkesfondens telt på pladsen. Cyklen simulerer en tur op ad de første 1.300 meter af Tour de France-etapen mod Alpe d´Huez, og så gælder det bare om at træde til – alle kan være med.

Formand for Kultur- og Fritidsudvalget Mogens Brag (Venstre) og Sæbys egen verdensmester på bane Steffen Munch Hansen springer i sadlen fredag inden frokost, men du kan også slå begges tider både lørdag og søndag, hvor cyklen også er på pladsen. Udover æren ved eventuelt at slå politikeren og verdensmesteren, så er der mange præmier at vinde til de bedste ’ryttere’. Der er præmier for den bedste tid per dag i Sæby og for hele Codan Kids Touren.

Hvornår er politikeren og verdensmesteren på pladsen?

Fredag den 19. juli

Kl. 11.00 Formand for Kultur- og Fritidsudvalget, skolelærer Mogens Brag (Venstre)

Kl. 11.30 Verdensmester på bane Steffen Munch Hansen

Tag familien med

Codan Kids Tour 2013 arrangeres i samarbejde mellem TV 2 Sporten, Børneulykkesfonden og Codan. På pladsen vil der udover Alpe d´Huez-cyklen også være et supersjovt cykelløb i børnehøjde for børn mellem 3-12 år. Efter løbet vil der være goodiebags med forfriskninger og en lille overraskelse eller to. Frederik fra X-factor er konferencier og synger løbet i gang. Både før og efter løbet er der spændende aktiviteter og konkurrencer. Codan Kids Tour besøger syv byer henover sommeren.

Aktiviteter på pladsen

  • ·         Trafiklegeplads
  • ·         Wheelybugbane
  • ·         Badgeværksted
  • ·         bobles Tumleland
  • ·         Safety Smart med Pumba og Timon-telt
  • ·         Centimeter Maraton
  • ·         Kids Bingo Banko

Læs mere på http://kidstour.tv2.dk/.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kan du slå en verdensmester på turen op ad Alpe d´Huez? ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER