20 års jubilæum bliver også fejret i Dybvad

20 års jubilæum bliver også fejret i Dybvad

14. juli 2013 - kl. 10:54 - af

Med en fortid i Tøsedrengene vidste Klaus Kjellerup, hvad der skulle til for at skrue et populært dansksproget orkester med klangbund i 80’erne sammen – og effekten udeblev ikke: Danser Med Drenges debutalbum fra 1993 er et af de få, der har rundet de magiske 200.000 solgte eksemplarer i Danmark; og bandet er stadig lige populært!

I år kan de så fejre 20 års jubilæum, og med Rie Rasmussens fantastiske stemme, kapelmester Klaus Kjellerups musik og en hel perlerække af genkendelige hits, bliver festen ikke til at overse – heller ikke til Dybvad Open Air, hvor Danser Med Drenge slutter koncerten af på den store scene lørdag den 3. august om aftenen. – ”I år har vi jubilæum, og det føles som noget særligt! Det er lidt vildt, og det skal fejres – det bliver en fest, og der bliver god mulighed for at synge med på de hits, vi har haft gennem årene”, fortæller kapelmester Kjellerup.

Men bandet bliver naturligvis ikke alene om at slå gang i festen i Dybvad: Dørene åbnes kl. 12, hvor gæster med VIP-adgang er indbudt til sild og snaps i VIP-teltet, og herfra kører programmet så fra kl. 13 med Østre Gasværk, Stig Rossen & Vennerne, Johnny Madsen samt Queen Machine inden Rie og co. overtager mikrofoner og forstærkere kl. 22.15.

I eventteltet er der DJ-musik hele dagen, og i pauserne om eftermiddagen kan Rundt På Gulvet Band opleves i Pub-teltet, som overtages af bandet RockStop om aftenen… Dermed stopper rock’en dog ikke; det lokale band fortsætter nemlig festen for fuld styrke til AfterParty i VIP-teltet, hvor der er gratis adgang for alle koncertgæster – og hvor der i år vil være mulighed for at købe friskbagt pizza til natmaden inden der lukkes ned for den 9. udgave af Dybvad Open Air kl. 01.00.

Og arrangørerne i Dybvad ER ved at gøre klar til invasionen, der mere end tredobler indbyggertallet i den lille by for en stund: John Nepper fra styregruppen fortæller, at billetsalget længe har været godt i gang, og at det ikke varer længe før de første vogne med hegn, toiletter, telte og udstyr ruller ind på pladsen – og SÅ sænker koncertstemningen sig over Dybvad; ikke mindst for de godt 200 frivillige medhjælpere, der skal i sving før, under og efter koncerten den 3. august. – ”Vi sætter alle sejl og sørger for at få indrettet den bedste koncertplads nogensinde for alle gæster, hvad enten de har almindelige eller VIP-billetter, er unge eller ældre, er til fadøl eller friskpresset appelsinjuice, eller om de er til Rie Rasmussen eller Johnny Madsen”, lyder det fra John Nepper – i Dybvad bliver de klar til det hele…!

Læs mere om natbusser, den lækre VIP-menu fra Dybvad Kro & Hotel, billetsalg m.v. på www.dybvadopenair.dk eller på koncertens side på Facebook.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '20 års jubilæum bliver også fejret i Dybvad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger