Danmarks største motorsports festival

Danmarks største motorsports festival

12. juli 2013 - kl. 10:34 - af

Tag familien med til en aktionfyldt oplevelse på Ørnedalsbanen, når Frederikshavn Sæby Auto Sport afvikler motorsportsfestival med ca. 325 til start i dagene 25. til 27. juli.

Motorsportsfestivalen starter søndag den 21. juli kl. 12 når deltagere, officials m.fl. har mulighed for at komme ind på depotområdet.

Løbene bliver skudt i gang onsdag den 24. juli kl. 12.45 og er fordelt på 15 klasser. Kl. 20 slår de dørene op til festteltet med plads til 500 gæster, og her vil der i år være underholdning, først med stand up komikeren Uffe Holm, og senere med foredrag af Ulrik Linnemann, der p.t. ligger nr. 2 i EM i Rallycross.

Som en ekstra event kan man torsdag opleve kendte og lokale dyste i Folkerace. Her kan man møde eks. verdensmesteren i speedway Hans Nielsen, Mike Grey – ishockey, Uffe Andersen – Brdr. Hosbond, Sten Uggerhøj – Uggerhøj Biler, Jesper Christiansen – TV2 Nord samt lokale politikere. De vil, som de sidste af torsdagens heat, køre om semifinalen – finalen køres lørdag.

Sidste års vinder i kendis/politiker race kørelærer Jens Peter Porsborg (K) stiller op igen i år for at forsvarer sin titel.

Fredag går det atter løs fra kl. 8 – 17 med race, og det sidste heat bliver politiker race. Herefter ryddes banen og fra kl. 20 – 24 er der levende musik med dans, rock, øl, vand og grillpølser. Det er også fyrværkeri og festlige indslag med gættekonkurrencer.

Lørdag køres sidste indledende heat i Legend og Rallycross og over middag finale i Kendis/Politiker race.

Når alle race er kørt og første køre fra den sidste finale er over målstregen, starter et kæmpefyrværkeri midt på banen, for at markere slutningen på sidste heat – nr. 150 og slutningen på løbet 2013.

Om aftenen er der spisning og præmieoverrækkelse, og når sidste mand søndag forlader Ørnedalsbanen efter at mellem 800 og 1000 mennesker har opholdt sig der i en hel uge, er alt ryddet og pænt.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Danmarks største motorsports festival ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger