Stor Cykelfest i Sæby med TV2 Tour’en

Stor Cykelfest i Sæby med TV2 Tour’en

11. juli 2013 - kl. 11:41 - af

Den 19. til 21. juli bliver Tour de France-opløbet mod Paris fejret i Sæby med cykelfest for hele familien på Sæby Havn. TV2 Tour’en besøger fredag, lørdag og søndag Sæby Havn med storskærm og direkte transmission fra Tour de France og levende musik ved musikeren Luke (Lukas Vanggaard), konkurrencer, cykelløb og centimetermaraton for små og store børn, samt Kids Bingo Banko for hele familien på Paradisjordene.

Der vil blive sendt live fra Sæby til resten af landet og de to kendte værter Heidi Frederikke og Nadia Filt fra TV2 Sporten vil dække nogle af de mange aktiviteter.

TV2 viser direkte transmission fra Tour de France på storskærm på Værftspladsen:
Fredag : kl. 10.15-11.55, kl.12.10-13.55, kl. 14.15-17.55 og 18.20-18.50

Lørdag: kl. 13.00-17.55 og 18.20-18.50

Søndag: kl. 17.30-17.55, 18.10-18.55 og 19.35-22.55

BørneProgram – Fredag den 19.juli:
Kl.12.00: ”Sange fra Sahara ” Børnekoncert med festlige Frederik fra X-faktor på Værftpladsen, Sæby Havn.

kl. 16.00: Bingo Banko med Luke (spiller med Mads Langer og Dodo and the Dodos) på Værftspladsen. Arrangeret af Børneulykkesfonden, med masser af flotte præmier at vinde. Tilmeld hele familien på www.kidsbingo.dk. Det koster 40 kr. pr. bingo-plade.

Lørdag den  20.juli
kl. 13.00 Centimeter-Maraton med Rasmus Klump på Paradisjordene for børn mellem 2 og 10 år. Der skal løbes 42.195 centimeter på græsbane. Luke kommenterer løbet. Forældrene kan følge løbet og barnet rundt fra midten af banen. Arrangør: Børneulykkesfonden og DGI samt SIK 80.

Tilmelding: tryk her

Kl. 14.00-16.00 Kids Tour Børnecykelløb fra Paradisjordene v. Sæby Havn/Sæby Nordstrand:

Kl.14.00 Børn på 3-4 år cykler 1 km

Kl.14.15 Børn 5-7 år cykler 1,5 km (1 omgang)

Kl.14.30 Børn 8-10 år cykler 3 km (3 omgange)

Kl. 15.00 Børn 11-12 år cykler 7,5 km (3 omgange)

Løbet er arrangeret af Sæby Motionscykelklub i samarbejde med TV2 ligesom de professionelles Tour de France med afspærringer, opløb og stævnespeaker, som er musiker og entertainer Luke – kendt fra TV2. Efter løbet vil der være goodiebags med forfriskninger og en lille overraskelse.

For de mindste børn anbefales, at forældrene går med rundt på ruten. Se kort over ruten og tilmeldinger på www.visitsaeby.dk

-Vi har virkelig stor opbakning til arrangementet fra Sæby Motionscykelklub, der klarer alt omkring cykelløbene, SIK 80, som hjælper med Centimeter Maraton for de mindste, Sæby Sejlklub, som lægger lokaler til TV-folkene, Sæby Havn og Sæby Basketball Club, som sørger for nattevagter og praktiske opgaver, fortæller Inger Grund Petersen, som er lokal tovholder på eventen og har sørget for koordinering af de mange involverede, overnatninger, bespisning, plakater, etc.

– Det er en helt unik mulighed for profilering af skønne Sommer-Sæby og samtidig alletiders gode oplevelse for både lokale borgere og vores sommergæster i området, fortsætter hun : alle bidrager med det, de er bedst til, og selv ”Det lille glade ishus” ved Sæby Å deltager sammen med Cykelgården i festlighederne. De sørger for udstilling af racercykler på taget af ishuset, ligesom pigerne ekspederer gæsterne i gule Tour de France-trøjer og tilbyder 3 specielle franske is fra ”Laitiers” i anledning af Tour de France-festlighederne. Små reklame-gaver til børnene i Kids Tour’en 2013 er en selvfølge.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor Cykelfest i Sæby med TV2 Tour’en ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER