Mød livredderPatruljen ved Sæby Havn


Mød livredderPatruljen ved Sæby Havn


10. juli 2013 - kl. 12:18 - af

Når LivredderPatruljen lægger vejen forbi Sæby Havn, er der lagt op til en spændende og sjov dag for områdets børn og voksne. De specialuddannede livredderne fra TrygFonden Kystlivredning viser livredderudstyret frem og fortæller om sikkerhed ved og i vand. Der er også sjove lege og konkurrencer for børnene på programmet.

Den 12. juli kl. 17 har børn og voksne mulighed for at få nogle gode råd om, hvordan man færdes sikkert ved og i vand. Den populære LivredderPatrulje kommer på besøg ved Sæby Havn, hvor de fortæller om sikker færdsel ved vand og demonstrerer, hvordan man bjærger en person op fra vandet og giver livreddende førstehjælp. Interesserede kan prøve at give hjertemassage på en dukke og hjælpe til med at redde en person op af havnebassinet.

LivredderPatruljen tager hver sommer rundt i landet for at lære danskerne om sikkerhed ved og i vand samt oplyse om, hvordan man selv kan medvirke til at forebygge, at man kommer i fare, fortæller René Højer, som er ansvarlig for bade- og vandsikkerhed i TrygFonden.

”Når man færdes i nærheden af vand, er der en potentiel risiko for, at der kan ske en ulykke. Hvis man ved, hvilke forholdsregler man kan tage, fx at bære redningsvest, når man sejler, eller aldrig bade alene, så kan man mindske risikoen for, at man kommer ud for en alvorlig ulykke. Vi håber derfor, at forældre vil tage deres børn med på havnen eller på stranden, når livredderne kommer forbi, og få nogle gode råd samt en lærerig og sjov oplevelse”, siger René Højer.

LivredderPatruljen er en del af TrygFonden Kystlivrednings knap 200 specialuddannede kystlivreddere, der passer på badegæsterne på 35 strande og havnebade i Danmark. I år lægger LivredderPatruljen vejen forbi 155 forskellige strande og havne. Det er 15. år i træk, at livredderne tager på turné i sommerlandet for at demonstrere livreddende førstehjælp og give gode råd til, hvordan man færdes sikkert ved og i vandet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mød livredderPatruljen ved Sæby Havn
 ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER