Dybvad Ældrecenter på tur med hestevogn

Dybvad Ældrecenter på tur med hestevogn

9. juli 2013 - kl. 9:11 - af

Fredag eftermiddag drog en flok borgere fra Dybvad Ældrecenter på tur med hestevogn. selv om et par af deltagerne sad i kørestol, kunne de også være med.

En forespørgsel og Torben Hansen sagde straks ja til at komme og give dem en tur med sine flotte heste og sin flotte vogn. Den ene hest er en Frieser hest og den anden en Oldenborger, et par store flotte dyr.

Turen startede fra ældrecenteret, kørte op af Krogsdamvej, gennem Hugdrup op ad Barkholtvej og til Skæve Kirke. her havde de et stop, hvor den medbragte kaffe og småkagerne blev nydt, der blev også lige en småkage til hestene, det havde de sandelig også fortjent!

Her efter gik turen op af Knudsejevej, hvor man nød synet af det flotte renoverede Knudseje, og turen fortsatte over Vester Idskovvej og så ind mod Dybvad.

Der var lidt sus i håret, så da de nåede hjem igen, var frisuren lidt i uorden – men hvilken tur, det er da helt fantastisk, at se omegnens flotte omgivelser fra hestevogn, lyden af hesteskoene mod asfalten, duften af hestene og markerne med kornet der bølgede så smukt i vinden. Jo alle var enige om, at det var en helt fantastisk oplevelse, og de vil alle gerne sige tusinde tak til Torben Hansen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dybvad Ældrecenter på tur med hestevogn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER