It-hjælp til små lokale virksomheder

It-hjælp til små lokale virksomheder

7. juli 2013 - kl. 11:12 - af

Er du selvstændig med en lille virksomhed, eller er du medlem af en organisation eller forening med et CVR-nummer? Så kan du snart ikke længere skrive breve eller indberette moms mm. på papir til det offentlige. På biblioteket kan du få personlig vejledning til selvbetjening på nettet.

Inden udgangen af 2013 skal alle virksomheder og mange foreninger bruge nettet, når de indsender oplysninger til det offentlige. Det betyder, at papirblanketter, konvolutter og frimærker snart vil være et overstået kapitel. Mange virksomheder benytter allerede de digitale muligheder til f. eks. at indberette moms. Andre har brug for it-hjælp til at komme i gang.

Biblioteket har lang erfaring med at vejlede borgere uden it-erfaring. Nu kan små ikke-digitale virksomheder også få hjælp på biblioteket. Hvis du endnu ikke er så fortrolig med digital selvbetjening, kan du få personlig vejledning på biblioteket hos Knud Hjørnholm og Annette Rugholt.

Biblioteket hjælper dig med at:

  • Komme i gang med at bruge en computer
  • Få adgang til selvbetjening på nettet med en personlig elektronisk underskrift (NemID medarbejdersignatur)
  • Give fuldmagt til din revisor, bogholder eller andre, der ordner papirarbejdet for din virksomhed
  • Modtage post, som det offentlige sender til din forening eller virksomhed via den digitale postkasse
  • Starte virksomhed og ændre oplysninger om virksomheden
  • Sende elektronisk faktura til det offentlige
  • Indberette moms
  • Indberette syge- og barselsdagpenge

Skriv til biblioteket
Du kan kontakte Knud og Annette på mail eller telefon og forklare, hvad du gerne vil have hjælp til. Beskriv dit problem, ønske, spørgsmål mm. og skriv eller ring til: knhj@frederikshavn.dk, tlf. 98 45 93 00 eller anru@frederikshavn.dk, tlf. 98 45 91 14.

IT-support i Region Nordjylland
7 biblioteker i Nordjylland tilbyder IT-hjælp til mindre virksomheder. Der er biblioteker i hele landet, der giver tilbud om IT-hjælp til mindre virksomheder. I Nordjylland er det hele 7 biblioteker, der er gået sammen om at tilbyde denne service. Udover Aalborg Bibliotekerne/hovedbiblioteket kan du få hjælp på Thisted Bibliotek, Morsø Bibliotek, Vesthimmerlands Biblioteker, Rebild Bibliotek, Brønderslev Bibliotek og Aalborg Bibliotekerne.

Samarbejde med Erhvervsstyrelsen
Tilbuddet er blevet til i et tæt samarbejde med Erhvervsstyrelsen, som har henvendt sig til landets biblioteker om at indgå i dette arbejde. Det er sket med baggrund i de gode erfaringer, der i øvrigt er med bibliotekernes introduktioner til IT for borgerne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af ' It-hjælp til små lokale virksomheder ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER