Fredag slutter den største DBU fodboldskole Skjold har afviklet

Fredag slutter den største DBU fodboldskole Skjold har afviklet

5. juli 2013 - kl. 12:51 - af

”Vi har ikke færre end 176 drenge og piger i alderen fra 7 til 15 år med i år. Det er den største skole, vi har afviklet i de mange år, vi har været vært for DBUs fodboldskole og dermed p.t. den næst største skole ud af 27 afviklingssteder, der er i Nordjylland i år. Kun Nørresundby har flere deltagere”, fortæller IF Skjold-Sæbys formand Asger Mortensen.

Sidste dagen er traditionelt lidt af en fest. Som de foregående dage starter de kl. 9.00. Programmet fra 12.30 til 14.30 er lagt op på “Sjov og Show”. Her tager spillere og træner afsked for i år med en masse sjove øvelser og masser af vand.

Michael Sørensen er leder af DBU fodboldskolen i Sæby. Det er på Sparekassen Vendsyssel Arena på Kjeldgårdsvej i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fredag slutter den største DBU fodboldskole Skjold har afviklet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER