Gudstjeneste på havnen i Sæby<br>…

Gudstjeneste på havnen i Sæby

4. juli 2013 - kl. 11:06 - af

To gange i løbet af sommeren flytter Sæby Baptistkirke sin gudstjeneste udendørs. Traditionen tro holdes første friluftsgudstjeneste på pladsen ved ”Fruen fra Havet” den første søndag i juli. Det er i år d. 7. juli og tidspunktet er kl. 19.00. Det er nu femte år Sæby Baptistkirke inviterer til havnegudstjeneste på denne måde. Sommerens næste friluftsgudstjeneste bliver en strandgudstjeneste i august.

Havnegudstjenesten er efterhånden blevet en velbesøgt anledning for både turister og fastboende. I år synger Sæby Gospel Choir på havnen, og nogle af Sæbys mange dygtige musikere spiller til salmesangen. Bente Højris prædiker og har valgt temaet: “Ekspert på livet!” Efter gudstjenesten, er der mulighed for at få en kop kaffe inden den traditionelle nedspilning af flaget på Sæby havn kl. 21.00. Man opfordres til selv at medbringe en stol!

Velkommen til denne aften!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gudstjeneste på havnen i Sæby
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger