Mikael Justesen bliver ny direktør på TV2/Nord

Mikael Justesen bliver ny direktør på TV2/Nord

3. juli 2013 - kl. 12:14 - af

Formand for TV2/Nords bestyrelse Henrik Skaarup kunne i dag fortælle, at en enig bestyrelse har ansat 41-årige Mikael Justesen som ny administrerende direktør. Han overtager 1. september ledelsen af tv-stationen fra Pia Daugaard, der i maj måned meddelte, at hun ønskede at træde tilbage. Pia Daugaard har bestredet posten siden 2008.

Mikael Justesen kommer fra en stilling som chefredaktør på JydskeVestkysten, men han kommer oprindeligt fra Nordjylland. Han er uddannet journalist i 1995 og har arbejdet på Aalborg Stiftstidende inden turen gik til det sydjyske, hvor han har været ansat siden 1997.

”Bestyrelsen på TV2/Nord har blandt mange velkvalificerede ansøgere valgt Mikael Justesen til ny administrerende direktør. Han har blik for TV2/Nords potentiale og potentialet i den nordjyske landsdel, og samtidigt har han erfaring med forandringsledelse og strategisk styring af en medievirksomhed i et godt samarbejde med medarbejderne”, fortæller Henrik Skaarup.

”Medieforbruget ændrer sig voldsomt i disse år, og det stiller store krav, så vi skal være lynhurtige til at tilpasse os, både til nye platforme og til medieforbrugernes nye vaner og krav. Men TV2/Nord har dygtige medarbejdere, en sund økonomi og er kendt af alle i Nordjylland. Det er et fantastisk udgangspunkt for at klare det, vi står overfor”, siger Mikael Justesen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mikael Justesen bliver ny direktør på TV2/Nord' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER