Hørby Efterskole: Fællesskabet er lykken

Hørby Efterskole: Fællesskabet er lykken

1. juli 2013 - kl. 12:34 - af

– farvel efter 10 måneders efterskoleliv i Hørby.

Et efterskoleår er slut på Hørby Efterskole og bygningerne, og der er pludselig blevet meget stille på skolen efter en intensiv afslutningsuge, der fredag og lørdag kulminerede i afslutningsfest på skolen for elever og personale og dimissionsfest lørdag den 29. juni som det endelige punktum for skoleåret.

Eleverne havde op til afslutningsdøgnet været på tur til Læsø, hvor skoleårets sidste udfordringer blev klaret, de sidste mindebøger udvekslet og de samtaler med hinanden blev ført.

Hørby Efterskole har i de senere år har fokus på de idrætsgrene, de ligger lidt uden for de traditionelle boldspil og i indeværende skoleår, har det ikke mindst være fitness, løb, styrketræning og cross, der har fanget eleverne, og derfor var der også under opholdet på Læsø et Race, hvor de deltagende elever blev udfordret i løb, cykling, løb i vand og burpees i vand rundt på store dele af Læsø. En udfordring som hurtigste elev klarede på lidt under tre en halv time. Flere af de deltagende elever var mandag aften hjemme i Hørby med i udfordringen om at klare 1000 burpees på tid. Denne udfordring vand Kathrina Lehm fra Hjallerup, der brugte 93 minutter og 15 sekunder på udfordringen.

Eleverne fra Hørby Efterskole årgang 2012/13 er nu rejst hjem på sommerferie med 10 måneders efterskoleoplevelser i bagagen. Rygsækken er tungere end den, der blev båret ind på skolen sidste år i august, fordi alle efter skoleåret er blevet klogere på sig selv sine medmennesker og sin omverden, fordi det er her mellem mennesker i det fælles samliv, at friheden fællesskabet, lykken, kærligheden, venskabet, håbet og modet findes som forstander Mogens Vestergård Pedersen udtrykte det i sin dimissionstale til eleverne.

Sommerperioden skal på Hørby bruges til forskellige renoveringsarbejder, så skolen søndag den 11. august er klar til at modtage det nye elevhold og til at tage fat på nye 10 måneders efterskoleliv.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hørby Efterskole: Fællesskabet er lykken' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER