Sæby GF har åbnet for tilmelding til næste sæson

Sæby GF har åbnet for tilmelding til næste sæson

30. juni 2013 - kl. 9:27 - af

Sæby Gymnastikforening har i onsdags rundsendt deres postomdelte program for sæsonen 2013-2014 og åbnet for tilmeldinger på alle hold på hjemmesiden www.saebygf.dk.

Tilmeldingerne ruller ind, og da der er ”max-antal børn” på flere af foreningens hold, opfordrer formand Stine Bæk Sørensen til, at man skynder sig ind på hjemmesiden og melder sig selv, sit barn, sin ægtefælle eller andre til.

Der er hold lige fra børnehold ned til 1 år til seniorhold fra 60 år og opefter. Der er yogahold, dansehold, springhold og holdet familietons er et nyt koncept i år. Det er et “forældre/barnhold” for hele familien uanset alder (børn med forældre), hvor alle medlemmer er fysisk aktive i træningen både sammen som familie men også træningsøvelser hver for sig, hvor forældrene laver hårdere fysisk puls- og styrketræning i den ene ende af hallen og børnene mosler rundt, leger, springer og bliver motorisk udforsket i den anden ende af hallen.

Sæby GF står klar til sæsonstart i uge 35 for alle børnehold og uge 36 for alle voksenhold.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby GF har åbnet for tilmelding til næste sæson' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER