Peter Vesth udgiver album med sang bl.a. om Sæby

Peter Vesth udgiver album med sang bl.a. om Sæby

30. juni 2013 - kl. 14:37 - af

Den 6. juni udkom Peter Vesths nye album ”Sommer” med bl.a. sangen Danmark, som handler om tre steder i Danmark som han specielt holder af, og her er Sæby et af stederne, hvor han holder af at sidde på en strandrestaurant og nyde udsigten med godt mad og en drink.

Sangene på “Sommer” fokuserer på livets lysere sider. Det som gør livet værd at leve såsom kærlighed, gode venner og ikke mindst sang og bægerklang. Med en god blanding af viser, folk, trad. jazz, country og pop har Peter Vesth indspillet en stribe iørefaldende, festlige, forrygende, smukke og eftertænksomme sange om den dejlige danske sommer i en tid med kriser, lykkepiller, stress og jag og konflikter, håber han der er plads til en samling glade sommersange, der kan fungerer som en vitaminindsprøjtning i den forskruede tid vi lever i.

Alle sangene bærer præg af at være originale Peter Vesth kompositioner. Som bonus får man evergreens: “Sunglasses” og “A summer song” – to favorit sommersange i ny indspilningen med to af Peter Vesth’s favorit sangerinder fra Nashville: Julie Burton og Jess Leary – stjerner på den amerikanske country scene, herhjemme også kendt fra Peter Vesth-Cd’erne “Winternights” (2004), “More Winternights” (2009) og Christmas with Peter Vesth and friends” (2012). På “Sommer” synger Peter Vesth desuden sammen med Anne Herdorf, Peter Busborg, Christine Gregers og Jannie Gade.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Peter Vesth udgiver album med sang bl.a. om Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER