Musikfest og kultursøndag på Torvet i Sæby

Musikfest og kultursøndag på Torvet i Sæby

27. juni 2013 - kl. 0:02 - af

Opvisning i folkedans når det er bedst med Regionens Folkedanser opvisningshold ”PÅ TWATT”.
Søndag kl.10.30 – 11.30 på Sæby Torv danser og spiller gruppen “PÅ TWATT”, og det er gruppens egne spillemænd, der leverer musikken til folkedansen på scenen, samtidig spiller de god spillemandsmusik for publikum ind i mellem dansene.
Dansen består af god, gedigen, dansk folkedans og danserne på holdet er iført meget nøjagtige kopier af de gamle folkedragter. Danserne er både dygtige og entusiastiske, og kommer fra forskellige foreninger i hele Regionen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Musikfest og kultursøndag på Torvet i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER