Click i Sæby åbner ny forretning i Frederikshavn

Click i Sæby åbner ny forretning i Frederikshavn

26. juni 2013 - kl. 12:12 - af

Mandag den 1. juli åbner Click ny fotoforretning på gågaden, Søndergade 13 A i Frederikshavn. Det er Henrik Christensen, som i forvejen er indehaver af Click i Sæby og SaebyAvis.dk, der gerne vil lidt længere ud i kommunen, og der for at besluttet at prøve kræfter med Frederikshavn.

Forretningen vil blive med stort udvalg i kendte mærker som Sony, Canon og Nikon og med masser af spændende tilbehør fra bl.a. Manfrotto, Hoya og mange andre.

Som noget nyt i Frederikshavn, vil forretningen udleje objektiver til Canon, Nikon og Sony kameraer, så der er mulighed for at få prøvet kræfter med det dyre grej. Det er alt fra Macro til kraftig zoom, samt lysstærke objektiver.

Forretningen er lige som i Sæby, pasfotocertificeret, da kravene til billede legitimation bliver større og større, fortæller Henrik Christensen.

Ligeledes vil der være mulighed for Danmarks bedste priser på digitale billeder. ”Vi har et af Danmarks bedste billedlab stående i Sæby, så vi vil servicere folk med billeder herfra. Billederne afhentes naturligvis i Frederikshavn, men produceres som sagt i Sæby. Skulle der være en kunde med en hasteordre, har vi en Fuji maskine stående i Frederikshavn til express ordre. Kvaliteten her er på højde med dem, der laves i Sæby, men produktionsprisen er noget højere, så det er kun for at have muligheden for at lave billeder her og nu”, oplyser Henrik Christensen, der også kan fortælle om muligheden for rigtig store print også er til stede i Frederikshavn. ”Vi kan printe på næsten alt og i max størrelse på 106 cm i bredden og op til 30 meter i længden, så det er kun fantasien der sætter grænserne”, slutter han med et stort smil.

Henrik Christensen er uddannet typotekniker og salgsassistent med speciale i foto. Han har drevet Click i Sæby siden 2009, men fotograferet siden konfirmationstiden, så der er masser af erfaring bag ordene, når der gives råd og vejledning til kunderne.. Han er oprindelig fra det midtjyske, men fik tilbage i 2000 øje på Nordjylland og dengang en forretning i Sæby.

Kig forbi på åbningsdagen, og se den flotte nye butik. ”Vi har kaffe på kanden og masser af gode råd til de nordjyske fotoentusiaster”, oplyser Henrik Christensen, der for øvrigt også er medlem i flere af de nordjyske fotoklubber.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Click i Sæby åbner ny forretning i Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER