De ældste borgere får også glæde af international musik

De ældste borgere får også glæde af international musik

24. juni 2013 - kl. 0:03 - af

Om det bliver Beatles eller Tyroler musik, der vil kigge forbi de 2 plejehjem i Sæby – Rosengaarden og Sæby Ældrecenter – vides endnu ikke, men et er sikkert; Der sker noget søndag formiddag den 30. juni kl. 10,30.

Vil du heller ikke gå glip af dette inferno af international klasse, hvor der kan præsenteres musik i alle afskygninger, fra Tjekkiet, Polen, Holland, Tyskland, Norge, Sverige og Danmark? – ikke færre end 27 bands og 700 musikere vil i 3 dage bygge en stemning op, som du sjældent har oplevet i byen. Det sker ved de 75 gratis koncerter, som leveres over de 3 dage – 28. – 30. juni i Sæby.

Hele byen vil syde af underholdning og musik og det hele krydres med Beatles optog og stor åbnings ceremoni på Sæby Torv lørdag den 29. juni. Der leveres musik og koncerter 10 forskellige steder i byen i løbet af weekenden og feststemningen underbygges af boder med mulighed for køb af drikkevarer og sikre også, at du ikke skal gå sulten rundt mellem koncerterne.

Lørdag aften er alle koncerter henlagt til det store festtelt i Carlsens Gaard midt i byen, hvor der er musik til midnat og mulighed for at få sig en swing om.

Søndag er der igen koncerter i midtbyen og på Sæby Havn, og det hele slutter af på Sæby Havn, med koncerter fra kl. 16 og indtil kl. 21, hvor flaget spilles ned og alle hermed siger tak for i år og dette års Musikfestival i Sæby – det 14. i rækken. På gensyn i 2016 i Sæby og gad vide, hvilke kendte figurer/gruppe der til den tid vil lykkes at hente til byen?

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'De ældste borgere får også glæde af international musik ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER